Primăria Bărcăneşti are sediu nou

Redactia -

Vineri, 23.11.2012, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a participat la inaugurarea şi sfinţirea noului sediu al Primăriei Comunei Bărcăneşti.

“În Comuna Bărcăneşti era nevoie de un nou sediu pentru administraţia locală, mai cu seama că vechea clădire în care îşi desfăşura activitatea Primăria Bărcăneşti era veche de 100 de ani. În noul sediu al Primăriei va funcţiona şi un Birou Notarial, un Oficiu Poştal şi Poliţia Comunitară astfel încât deservirea publică a cetăţenilor din comună să se facă rapid şi la un nivel ridicat”, a spus Mircea Cosma,  precizând că până la sfârşitul anului se vor inaugura alte două noi sedii la Berceni şi Jugureni.

Început acum trei ani, noul sediu a costat aproximativ 1, 2 milioane de euro, banii provenind de la bugetul local (80%) şi restul de la Consiliul Judeţean Prahova.

La evenimentul inaugurării și sfințirii noului sediu al Primăriei Bărcăneşti, la care au participat peste 100 de persoane, au mai fost prezenți pe lângă președintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma , vicepreședintele CJ, Laurenţiu Rebega, primari din judeţ, consilieri judeţeni şi locali.