Primul magazin de retail din țară lansat de Alexandrion Group se deschide în Ploiești

Daniel Dimache -

Primul magazin de retail din țară lansat de Alexandrion Group se deschide în Ploiești

Alexandrion Group își extinde prezența pe piața de retail prin deschiderea primului boutique premium Alexandrion Spirits and Wines. Vineri, 16 noiembrie, începând cu ora 16:00, în centrul orașului Ploiești, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, Nr 2, boutique-ul Alexandrion Spirits and Wines își va deschide pentru prima dată porțile în cadrul unui eveniment de lansare adresat tuturor celor pasionați de băuturi fine, de o înaltă calitate.

Lansarea primului magazin marchează un moment important în istoria Alexandrion Group deoarece creează un nou tip de conexiune cu pasionații de băuturi și conturează un univers fizic de interacțiune cu întreg portofoliul grupului. Clienții vor avea acces la recomandările celor 2 consilieri din magazin de luni până sâmbătă de la 09:30 până la 20:30 și vor fi ținuți la curent cu toate noutățile grupului.

În cadrul evenimentul de lansare toți cei prezenți vor degusta băuturi cu renume în portofoliu: Alexandrion 100 – ediție specială dedicată Centenarului, faimosul vinars Brâncoveanu lichiorul de fructe SABER Elyzia Cireșe Negre, vinuri produse local, dintre care Colina Piatra Albă și Neptunus Shiraz.

Experiența degustării, special creată pentru cei pasionați de rafinamentul băuturilor alcoolice, va fi una imersivă, în care degustătorul va putea interacționa atât cu produsul în formula originală, dar și remixat în cocktailuri exotice, cu bază pur românească. În plus celor interesați li se va dezvălui secretul mix-ului preferat degustat.

O parte dintre băuturile folosite ca bază a mixurilor, dar si alte produse (vinuri liniștite și spumante românești, spirtoasele Vinars Brâncoveanu, Alexandrion 7*, Glenfiddich 12YO, Zolmyr Mere, Isarescu Cramposie, Millesimato, Saber Elyzia Caisata Premium) vor putea fi achiziționate la prețuri speciale atât vineri, în ziua deschiderii, dar și în perioada noiembrie – decembrie.