Primul magazin LEGO din Prahova se deschide în AFI Palace Ploieşti

Redactia -

Primul magazin LEGO din Prahova se deschide în AFI Palace Ploieşti

AFI Palace Ploiești aduce o nouă surpriză pentru ploieșteni: inaugurarea primului magazin mono-brand LEGO® din oraș.

Începând cu data de 3 octombrie, magazinul va fi localizat la etajul centrului comercial și își va întâmpina vizitatorii cu o gamă impresionantă de produse LEGO®, sute de tipuri de seturi de construcție și obiecte personalizate.

Astfel, toți copiii vor putea intra în universul unuia dintre cele mai faimoase branduri de jucării, se vor putea juca în locurile special amenajate din magazin și se vor putea bucura de multe surprize pregătite special pentru ei.

„Din respect și grija pentru clienții noștri, ne-am propus să aducem cât mai multe branduri în exclusivitate pentru Ploiești și uneori chiar pentru România, iar Sinsay și Mohito sunt cele mai bune exemple. Deschiderea magazinului LEGO® este o confirmare a angajamentului nostru. Astfel, oferim clienților noștri, indiferent de vârstă, mixul perfect de opțiuni dedicate modei, frumuseții, petrecerii timpului liber și nu numai”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Cu ocazia deschiderii magazinului LEGO®, în weekendul dintre 4 și 5 octombrie toți copiii sunt invitați la evenimentul LEGO® Chima, în care lumea fantastică a mult iubitului serial LEGO pentru TV „Legendele din Chima” este adusă mai aproape de cei mici.

În cadrul evenimentului LEGO® Chima, copiii vor putea construi ținutul de foc și gheață din Legendele din Chima, iar cei mici cu vârsta de până la 5 ani se vor putea distra în piscina creativității LEGO® DUPLO.

Nu în ultimul rând, fetiţele vor putea realiza construcţii din cele mai noi seturi de la LEGO® FRIENDS.