Prin intermediul unui site central de fotbal din eșaloanele 2, 3 și 4, aflăm din Ardeal despre locul de cantonament și un meci amical de luna viitoare ale… Petrolului! Restul de teste, firesc, în cel mai scurt timp de pe siteul „lupilor”!

Dragos Trestioreanu -

Prin intermediul unui site central de fotbal din eșaloanele 2, 3 și 4, aflăm din Ardeal despre locul de cantonament și un meci amical de luna viitoare ale… Petrolului! Restul de teste, firesc, în cel mai scurt timp de pe siteul „lupilor”!

De Crăciun, neobositul cel mai bun site de fotbal din ligile a doua, a treia și a patra din România, www.liga2.prosport.ro, a oferit, „prin ricoșeu”, două informații așteptate (și) de către suporterii Petrolului. Mai precis, vești referitoare la locul cantonamentului de iarnă și al unui meci amical, precum și data de desfășurare a celui din urmă! Însă, informațiile nu au fost preluate de pe www.fcpetrolul.ro, ci în urma unei… declarații a antrenorului liderului Seriei a X-a din Liga a III-a, cea din zona Ardealului!

Declarația a fost cea a lui Marius Pașca, tehnicianul principal al echipei SCM Zalău, clasată la finele turului, așa cum precizam mai sus, pe locul 1 (24 de puncte), cu patru lungimi mai sus decât ocupanta poziției secunde, CS Minaur Baia Mare. Adică, gruparea de care ex-petrolistul Jean Prunescu s-a despărțit, amiabil, în această pauză de iarnă, fiind liber de contract în prezent. Pașca a anunțat, foarte încântat, pentru www.liga2.prosport.ro, că formația pe care o pregătește va avea parte, de fapt, de două meciuri amicale de lux; primul – contra Petrolului Ploiești, pe 29 ianuarie 2021, iar al doilea, împotriva Universității Cluj, la 3 februarie. Tot el a dezvăluit că, dacă terenul „Municipalului” de la Zalău o va permite, jocul-test va avea loc în orașul transilvănean, iar dacă nu, ar rămâne totuși în picioare, dar va avea o altă gazdă. Cu același prilej, siteul central a anunțat că s-a ales și localitatea în care ploieștenii vor efectua cantonamentul de iarnă, mai exact în județul Bihor, la Băile Felix, acolo unde s-ar putea desfășura și amicalul cu SCM Zalău. În plus, s-a notat pe același site și că Petrolul va mai disputa și alte partide amicale în perioada pre-competițională oficială, până la data jocului din optimile Cupei României (9-11 februarie 2021), fără a se specifica și numele adversarelor viitoare. Aceste informații nu au fost însă confirmate oficial, deocamdată, pe siteul clubului găzarilor.

Foto: www.romaniajournal.ro și www.magazinsalajean.ro