Prins de vecini când spărgea o casă din Dumbrava

Redactia -

Prins de vecini când spărgea o casă din Dumbrava

Marți seară, 26 decembrie, în jurul orei 19, Secția de Poliție Rurală nr. 10 Valea Călugărească a fost sesizată de o femeie din comuna Dumbrava despre faptul că în locuința unui vecin s-ar fi aflat o persoană necunoscută. În baza sesizării, s-a constituit o echipă operativă, care s-a deplasat la fața locului.

Din primele cercetări, s-a stabilit că, în timp ce apelanta se afla în curte, împreună cu soțul ei, a observat că un necunoscut scotocea prin casa unui vecin.  Ulterior, cei doi au observat un bărbat ieșind din casă. I-au solicitat să rămână pe loc, apoi au sesizat Poliția. Bărbatul a aruncat suma de 890 lei pe care ar fi sustras-o, bani care au fost găsiți și au fost predați persoanei vătămate.

Polițiștii au depistat și identificat imediat persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani, din localitate – a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței, cu propunere legală.  În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.