Prins la furat într-un supermarket din Boldeşti-Scăeni, l-a luat la bătaie pe paznicul magazinului

Redactia -

Prins la furat într-un supermarket din Boldeşti-Scăeni, l-a luat la bătaie pe paznicul magazinului

La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești-Scăeni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că ar fi fost agresat de o persoană cu câteva zile în urmă.

În fapt, în seara zilei de 1 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, un bărbat, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ca agent de pază la un supermarket din orașul Boldești, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat în vârstă de 45 de ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, angajatul l-ar fi surprins pe bărbat având asupra sa mai multe produse încercând să părăsească incinta magazinului fără a le achita, ocolind zona caselor de marcat.

Astfel, în momentul interceptării, bărbatul de 45 de ani a devenit violent, lovindu-l pe agentul de pază cu pumnii în zona feței, încercând să plece cu produsele sustrase.

În urma probatoriului administrat față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.