Prinşi când încercau să vândă marfa furată

Redactia -

Prinşi când încercau să vândă marfa furată

Vineri, polițiști din Ploiești (Secția nr. 4 și Biroul de Combatere a Furturilor din Locuințe) au depistat în flagrant două persoane care încercau să comercializeze mai multe cartușe de țigări, în zona de sud a municipiului.

În urma investigațiilor, au rezultat indicii că bunurile ar proveni din săvârșirea unui furt, petrecut în noaptea precedentă, în urma căruia cei doi bărbați depistați ar fi sustras, dintr-o societate comercială din municipiu, mai multe cartușe de țigări, sticle cu băuturi alcoolice și răcoritoare, precum și suma de 700 de lei.

Unul din bărbați a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.J.P. Prahova. Acesta, domiciliat în Mizil, era sub măsura controlului judiciar, fiind cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Sâmbătă, cei doi au fost prezentați instanței de judecată, care și-a însușit propunerea anchetatorilor, emițând pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.