Producătorii agricoli din comuna Râfov, invitați să-și desfacă produsele în piețele din municipiul Brașov

Daniel Dimache -

Producătorii agricoli din comuna Râfov, invitați să-și desfacă produsele în piețele din municipiul Brașov

Producătorii din comuna Râfov sunt invitați să-și desfacă produsele în piețele din municipiul Brașov. 

Serviciul Public Administrare Piețe Brașov a făcut o ofertă producătorilor din comuna Râfov, prin intermediul Consiliului Județean Prahova, de a-și desface produsele pe piețele din municipiul reședință a județului vecin. 

”Instituția noastră vă adresează rugămintea de a vă alătura efortului nostru de încurajare și sprijin pentru producătorii agricoli și formele asociative ale acestora care dețin terenuri/exploatații” – a transmis SPAP Brașov printr-o adresă remisă Primăriei comunei Râfov.

”Instituția noastră dorește să ofere sprijin pentru un număr cât mai mare de producători agricoli și pentru aceasta ne dorim dialogul cu cât mai multe persoane/ asociații interesate de inițiativa noastră ce au voința și capacitatea de a desface produse în piețele brașovene. (…)

Garantăm transparență, echitate, deschidere și chiar dacă nu vom avea de fiecare dată resursele pe care ni le dorim, vom căuta prin dialog soluțiile optime de colaborare” – li se transmite producătorilor autohtoni.

Brașovenii mai subliniază că oferta se adresează numai persoanelor ce au calitatea de cultivatori și sunt implicate direct în obținerea și comercializarea recoltei. 

”Manifestăm o mare responsabilitate în respectarea prevederilor legale în acest domeniu, ca și în cel al siguranței alimentare (controlăm, prin analize efectuate în laboratoare autorizate, calitatea mărfurilor care vor intra în piețe și nu permitem lucrul cu jumătăți de măsură). Prin aceste măsuri ne asigurăm că doar producătorii autentici vor beneficia de toate resursele noastre”.

Serviciul Public Administrare Piețe Brașov își exprimă speranța că demersul către producătorii din județul nostru, inclusiv către cei din comuna Râfov, va da roade ”atât grabnice, cât și durabile”.