Prognoza meteo pentru perioada 23-26 martie

Redactia -

Prognoza meteo pentru perioada 23-26 martie

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 23.03.2018 ORA 08 – 24.03.2018 ORA 08
Vremea se va menține deosebit de rece, cu precădere pe parcursul zilei, când va ninge viscolit, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50-60 km/h și temporar 65-70 km/h, amplificând senzația de frig. Ninsorile vor însemnate cantitativ, cu depunere de strat nou de zăpadă, local consistent; se vor forma troiene și vizibilitatea va fi foarte scăzută. Va mai ninge și în cursul nopții, dar și ninsoarea și vântul vor diminua din intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între -2…2 grade, iar cele minime între -6 și -2 grade.
LA MUNTE
Cerul va fi mai mult noros și va ninge. Se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări cu viteze mai mari pe creste, viscolind și spulberând zăpada. Vizibilitatea va fi redusă și se vor forma troiene. Valorile termice vor fi mai scăzute decât în intervalul anterior.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 24.03.2018 ORA 08 – 25.03.2018 ORA 08
Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei, când vor fi condiții de ceață, iar trecător și izolat, posibil fulguieli, apoi va deveni treptat variabil. variabil cu înnorări trecătoare, însă condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Bărăgan. Temperaturile maxime, în ușoară creștere, se vor încadra între 1 și 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și -2 grade.
LA MUNTE
Cerul va fi mai mult noros, în cursul zilei când, pe arii restrânse vor fi posibile ninsori slabe, apoi treptat va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe creste. Valorile termice vor fi apropiate de cele din intervalul anterior, tendința temperaturii fiind de ușoară creștere.
PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 25.03.2018 ORA 08 – 26.03.2018 ORA 08
Vremea va fi în continuare deosebit de rece, deși temperatura aerului va crește și va avea valori – maxime cuprinse între 2 și 6 grade și minime între -2 și 1 grad. Cerul se va înnora; în primele ore ale zilei, în special la câmpie, va fi ceață, iar seara și noaptea, precipitații, predominant sub formă de ploaie și se va forma polei. Vântul va sufla, în general, moderat.
LA MUNTE
Cerul va fi variabil în cursul zilei, apoi se va înnora și vor fi condiții de precipitații slabe, la început sub formă de ninsoare, apoi și lapoviță sau ploaie cu formare de polei. Vântul va sufla slab și moderat, iar pe creste va avea unele intensificări.Temperatura aerului va crește ușor.

Informații furnizate de Prefectura Prahova.