Program prelungit la telegondola din Sinaia

Redactia -

Program prelungit la telegondola din Sinaia

 Începând cu data de sâmbătă, 12 iulie 2014, Telegondola Sinaia – FEEL P!NK & FLY își va prelungi programul cu două ore, trecând astfel la programul de vară, așa cum se obișnuiește an de an. Practic, turiștii se vor putea bucura de călătorii la înălțime cu moderna instalație de transport pe cablu zilnic de la ora 09.00 la ora 19.00. Marțea este zi de revizie tehnică, programul cu publicul începând de la ora 12.00.

Telegondola Sinaia – FEEL P!NK & FLY este un obiectiv turistic important al orașului Sinaia, instalația fiind una dintre cele mai noi și performante instalații de transport pe cablu din Europa și din lume. Produsă de firma austriacă Doppelmayr, lider mondial în domeniu, instalația încorporează tehnică de vârf pentru o siguranță maximă. Telegondola Sinaia oferă turiștilor o serie de facilități: 250 de locuri de parcare, WI-FI gratuit la ambele stații și plata cu card bancar.

În altă ordine de idei, tot de sâmbătă, 12 iulie 2014, iubitorii mountain biking-ului vor putea achiziționa bikepass-uri cu număr nelimitat de urcări într-o zi contra sumei de 95 de lei și, astfel, se pot bucura de aer curat și două trasee pentru biciclete sigure și amenajate în cadrul Gondola Sinaia Mountain Bike Resort.

GSMBR, primul bike resort oficial deservit de o instalaţie de tip telegondolă deschis în România, este marcă a companiei Transport Urban Sinaia. Bike Resortul este localizat imediat deasupra oraşului, între Cota 1400 și stația inferioară a Telegondolei Sinaia, oferind două trasee de downhill și all mountain amenajate, care împreună însumează peste 7 km de single trails și drum forestier, dar și toate facilităţile aferente practicării acestor discipline: o modernă instalaţie de telegondolă, harta traseelor, panou cu scule, spaţiu special pentru spălat bicicleta. Cele două trail-uri – Happy Bear Trail și Old School Trail – variază ca stil și grad de dificultate, fiind concepute pentru a fi parcurse de o gamă larga de rideri, cu diferite niveluri de experienţă.

„Sperăm și ne dorim ca, prin trecerea la programul de vară, să atragem un număr și mai mare de turiști la Telegondola Sinaia în lunile iulie și august. Bikerii, dincolo de bikepass și de abonamentul dedicat lor cu 5 urcări la preț de 3, vor avea parte și de o serie de noutăți pe cele două trasee. Am reconfigurat unele porțiuni de traseu care prezentau grad de risc, va exista o mult mai bună semnalistică, am introdus noi elemente de fun – kikere, drop-uri, astfel încât riderii să se poată bucura de o experiență unică și sigură totodată. Vom continua investițiile în Bike Resort prin crearea unui nou traseu de dificultate ușoară de tip family, adresat începătorilor. Este esențial ca iubitorii și practicanții acestui sport să înțeleagă însă că politica noastră de prețuri este una menită să susțină o dezvoltare continuă a Bike Resort-ului și investiții pe măsură. Cred că, văzând cum evoluează lucrurile la Sinaia, riderii vor alege să-și cheltuie banii în țară și, astfel, să suțină economia locală și națională. Acesta ar fi un semnal important. Îmi doresc să transform GSMBR în cel mai populat loc de fun pentru riderii din România”, a declarat Bogdan Fălcescu, Administrator – Director General al Transport Urban Sinaia.