Programul AFI Palace de Paşti

Redactia -

Programul AFI Palace de Paşti

Pentru a oferi motive clienților de a se bucura  în continuare de cumpărături și de petrecerea timpului liber, AFI Palace Ploiești va fi deschis pe toată perioada sărbătorilor de Paște. Astfel, vizitatorii centrului comercial vor fi așteptați cu o multitudine de surprize și oferte în cadrul unui program dedicat.

AFI Palace Ploiești și AFI Palace Cotroceni sunt singurele centre comerciale din România care vor fi deschise în fiecare zi de sărbătoare “În centrul preocupărilor noastre se află clienții, tocmai de aceea programul va funcționa normal și in perioada sărbătorilor. Atât AFI Palace Cotroceni, cât și AFI Palace Ploiești au pregătit un program special de Paște, oferind o multitudine de opțiuni pentru petrecerea timpului liber, dar și oferte și promoții speciale.”, declară Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

AFI Palace Ploieşti deţine peste 100 de branduri renumite naţional şi internaţional, precum și primul patinoar acoperit din județul Prahova. În plus, din data de 18 aprilie 2014, ploieștenii pot urmari filmele mult așteptate la Cinema City, cel mai nou și mai modern cinematograf din oraș.

Iubitorii de modă se pot delecta cu zecile de magazine disponibile doar în AFI Palace Ploiești, printre care Jack&Jones, Musette, Motivi, Il Passo, Aldo, BSB, Suvari, Smyk, Cropp Town, Timeout, Promod, Bigotti, Nike, Koton, Collins, Massini, Why Denis, Lee Cooper și Parfois.