Programul de funcţionare a Sălii de Sport Păuleşti

Redactia -

Programul de funcţionare a Sălii de Sport Păuleşti

În data de 16 decembrie, CNI (Compania Naţională de Investiţii) a predat Sala de sport construită în localitate către comuna Păuleşti. Procedura de predare s-a făcut în prezenţa reprezentanţilor CNI, ai autorităţii locale şi ai ISC (Inspectoratul de Stat în Construcţii). Vestea bună este aceea că de la începutul anului viitor, sala va putea fi folosită atât de către toţi elevii din localitate cât şi de cei care vor să o închirieze.

Sala de sport va fi dedicată, pe durata cursurilor şcolare, exclusiv elevilor din comuna Păuleşti, urmând ca după încheierea cursurilor aceasta să poată fi închiriată de către cei care vor să joace fotbal sau alte sportul de echipă cu prietenii.

Programul de funcţionare al sălii, pentru închiriere, va fi următorul:

Luni – Vineri: 15.00 – 23.00

Sâmbătă – Duminică: 8.00 – 23.00

Sandu Tudor, primarul comunei Păuleşti: „Aşa cum am afirmat anterior, sala de sport este destinată, cu prioritate, elevilor de la şcolile din localitate, din Păuleşti şi Găgeni. Aceştia au, acum, posibilitatea de a efectua orele de educaţie fizică în condiţii optime, într-o sală dotată cu toate cele trebuincioase şi bine încăzită pe timp de iarnă. După ce se termină orele de curs, sala va putea fi închiriată, la un tarif care va fi stabilit de către Consiliul Local Păuleşti. Dorim, prin aceasta, ca obiectivul să se autofinanţeze, banii strânşi din închiriere urmând a fi folosiţi pentru plata utilităţilor.”