Programul de Paşti al AFI Palace Ploieşti

Mihai Ciobanu -

Programul de Paşti al AFI Palace Ploieşti

Ca în fiecare an, AFI Palace Ploiești va avea porțile deschise în toate zilele dedicate sărbătorilor de Paște și își va așteapta vizitatorii cu promoții și oferte speciale. Astfel, AFI Palace Ploiești va sta la dispoziția clienților săi pe durata sărbătorilor pascale, atât pentru ultimele cumpărături înainte de masa festivă, cât și pentru alte surprize speciale pentru cei dragi, de la cadouri, până la oferte promoționale.

Sâmbătă, 11 aprilie, centrul comercial va fi deschis între orele 10:00 – 20:00, iar duminică, în prima zi de Paște, centrul comercial va fi deschis începând cu ora 14:00 până la 23:00. Restaurantele rămân deschise până la 00:30 pentru aceia care vor să ia cina în oraş.

Luni, în a doua zi de Paște, programul va fi cel cu care vizitatorii AFI Palace Ploiești s-au obişnuit deja, respectiv 10:00 – 22:00 și până târziu în noapte pentru restaurante.

De asemenea, atmosfera Paștelui se va simți în tot centrul comercical, deoarece până pe 11 aprilie, iepurașul vine la Cora și oferă celor care fac cumpărături de minim 100 de lei, la alegere, un cozonac sau un cofrag de 6 ouă și vopsea pentru acestea, iar între 9 și 11 aprilie, AFI Palace Ploiești își va întâmpina vizitatorii cu cozonac cald și aromat tocmai scos din cuptor. Mai mult, săptămâna aceasta, de luni până vineri, copiii sunt așteptați să ia parte la activitățile speciale, pregătite cu ocazia programului Săptămâna Altfel, printre care ateliere de pictură, modelaj, quilling, brutărie și patiserie, creație florală, make-up, hairstyle, design vestimentar, street-dance, instruiri pentru prevenirea și stingerea incendiilor, ateliere susținute de către Serviciile Inspectoratului Județean de Poliție și multe alte evenimente interactive. Ploiești On Ice a pregătit oferte speciale pentru cei mici această săptămână, aceștia având acces cu doar 2 Lei. Zappa Club&Lounge îi așteaptă ploieșteni în “Music Wonderland” cu un program special de sărbători, alături de Iris Live Music Club, Andrei Rizo, Alin Dobrikan și Rosario Internullo. Pentru mai multe informații despre noutățile din AFI Palace Ploiești, puteți urmări pagina de web www.afipalaceploiesti.ro sau pagina de Facebook, AFIPalacePloiesti.