Gazeta de Prahova

Programul de Sărbători al SPFL Ploieşti

Știri

Daniel Dimache

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești (S.P.F.L. Ploiești) va funcționa, în perioada sărbătorilor de iarnă,  după următorul program:

  • 24 decembrie 2018- închis;
  • 27 decembrie 2018-program normal cu publicul;
  • 28 decembrie 2018 – încasări impozite și taxe – 8.00 – 9.00 si  program cu publicul – 8.00 – 10.00;
  • 31 decembrie 2018- închis;
  • începând cu data de 03 ianuarie 2019 – program normal cu publicul.

Recuperarea zilelor de 24 si 31 decembrie 2018 se va face prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru pana la data de 31.01.2019.

Având în vedere faptul că, la sfârșitul / începutul anului se derulează, prin aplicația informatică, operațiuni specifice închiderii / deschiderii anului fiscal, pentru acuratețea informațiilor, se fac verificări punctuale ale rolurilor fiscale.

Astfel, programul de încasare a impozitelor și taxelor locale pentru anul 2019 va începe din data de 07 ianuarie 2019, ora 8.00. În cazul în care verificările amintite mai sus vor fi finalizate mai devreme, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, acest aspect va fi anunțat public, implicit data la care va începe programul de colectare a obligațiilor fiscale.

În perioada 03 – 04 ianuarie 2019, se pot achita, la toate casieriile S.P.F.L. Ploiești, amenzile în 15 zile și taxele judiciare de timbru.

Toate celelalte activități cu publicul ale S.P.F.L. Ploiești, inclusiv depunerea cererilor pentru certificatele de atestare fiscala și eliberarea acestora, depunerea de declarații fiscale, se vor desfășura după programul normal, începând cu data de 03 ianuarie 2019.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline