Programul mallurilor AFI şi Ploieşti Shopping City schimbat de coronavirus

Daniel Dimache -

Programul mallurilor AFI şi Ploieşti Shopping City schimbat de coronavirus

Ploiești, 13 martie 2020 – În contextul actual, reprezentanții Ploiești Shopping City se alătură demersului autorităților de a identifica și implementa soluții care pot preveni răspânidrea noului virus Covid-19. Astfel, începând de luni, 16 martie, centrul comercial Ploiești Shopping City își va ajusta programul de funcționare și va fi deschis în intervalul 12:00-20:00. Hipermarketul va funcționa după program normal, iar farmaciile vor fi deschise alternativ, în intervalul 10:00-20:00.

Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. Ploiești Shopping City pune pe primul loc siguranța clienților și angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite de centrele comerciale în următoarea perioadă.

Publicitate

Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-urilor.

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor și au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrele comerciale sunt aerisite în mod natural periodic.

AFI Ploiești anunță schimbarea programului mall-ului în următoarea perioadă, care va fi deschis între 12.00 – 20.00.

Acest interval orar va permite să fie luate toate măsurile de prevenție și limitare a expunerii.

Chiriașii care trebuie să ofere un suport mai mare în această perioadă clienților AFI, precum farmaciile vor putea avea program de funcționare normal. Hypermarketul Cora la AFI Ploiești va avea program normal ca și până acum.

Acest nou program de funcționare va fi valabil până la un nou anunț făcut de companie.