Programul spectacolelor în aer liber ale Teatrului „Toma Caragiu”, de Sărbători

Daniel Dimache -

Programul spectacolelor în aer liber ale Teatrului „Toma Caragiu”, de Sărbători

Teatrul „Toma Caragiu” a comunicat programul complet al spectacolelor Sărbătorilor de Iarnă de la Târgul de Crăciun: 

„Vă așteptăm la Târgul de Crăciun cu spectacole pentru toate vârstele! 

Parcul Municipal Vest a devenit deja atracția sărbătorilor de iarnă la Ploiești, pentru că aici funcționează atât Orășelul Copiilor, cât și Târgul de Crăciun. Pe toată durata sărbătorilor, Teatrul „Toma Caragiu” v-a pregătit numeroase surprize! Vă invităm să urmăriți programul complet al spectacolelor în aer liber!

Joi, 5 decembrie, între orele 17.00 – 18.00, Teatrul de Animație „Imaginario” vă așteaptă la „FATA MOȘULUI ȘI FATA BABEI”, o poveste binecunoscută, dar inedită prin comicul modern combinat cu graiul moldovenesc, prin decorul pitoresc, hazul păpușilor și al costumelor.

Duminică, 8 decembrie, între orele 17.00 – 17.30, îi puteți vedea pe scena Târgului de Crăciun pe actorii Teatrului de Revistă Majestic, care vă vor încânta cu momente muzicale antrenante.
În aceeași seară, de la ora 17.30, pe Esplanada Palatului Culturii, actorii Teatrului de Animație „Imaginario” vă invită la spectacolul „PROSTIA OMENEASCĂ”, o poveste plină de tâlc, după un text de Ion Creangă.

Marți, 10 decembrie, la ora 18.00, de data aceasta pe scena Parcului Vest, vor urca, din nou, personajele din „PROSTIA OMENEASCĂ”, pregătite să îi amuze deopotrivă pe micii și marii spectatori.

Joi, 12 decembrie, la ora 18.00, vă invităm din nou la Târgul de Crăciun, să vă bucurați de magia muzicii alături de soliștii Teatrului de Revistă Majestic.

Duminică, 15 decembrie, între orele 17.00 – 18.00, aveți ocazia să vedeti spectacolul „D’ALE LUI PĂCALĂ”, pe scena Parcului Municipal Vest, o altă piesă amuzantă pentru cei mici.

Marți, 17 decembrie, între orele 17.00 – 18.00, Teatrul de Animație „Imaginario” aduce pe scenă spectacolul „CÂNTĂREȚII DIN BREMEN”, o poveste spumoasă despre cum să afli un drum propriu în viață, ocolind primejdii și capcane de tot felul, o poveste despre prietenie și solidaritate.

Miercuri, 18 decembrie, între orele 17.00 – 17.30, Teatrul de Revistă Majestic vă va încânta, din nou, cu momente muzicale deosebite.

Vineri, 20 decembrie, între orele 17.00 – 18.00, vă invităm la „SPIRIDUȘII LUI MOȘ CRĂCIUN”, o întâlnire spectaculoasă cu ajutoarele Moșului, gata să spună poveștile cele mai interesante pentru a-i pregăti pe cei mici de noaptea magică.”

Foto spectacol „Prostia omenească” – Maria Ştefănescu