Proiect pentru construirea de locuințe ANL, în Blejoi, destinate tinerilor și medicilor/specialiștilor

Daniel Dimache -

Proiect pentru construirea de locuințe ANL, în Blejoi, destinate tinerilor și medicilor/specialiștilor

Astăzi a avut loc o nouă întâlnire cu privire la proiectul de construire a locuințelor ANL pe un teren din Blejoi, situat în apropierea Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Proiectul avansează, în sensul că s-au purtat discuții cu deținătorii de rețele privind costurile aferente asigurării utilităților necesare celor patru blocuri ANL ce urmează să fie construite în zona menționată. Două dintre blocuri vor cuprinde locuințe pentru tineri, iar celelalte două – locuințe de serviciu destinate medicilor/specialiștilor din administrația publică locală.

„Împreună cu primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, și cu directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe, Andrei Țurcanu, am stabilit pașii următori pentru ca acest proiect să se concretizeze în cel mai scurt timp posibil. Continuăm să găsim soluții pentru a le oferi tinerilor și medicilor/specialiștilor condiții avantajoase pentru a alege să își practice meseria în județul nostru” – a transmis pe pagina sa de social media, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader.

În Prahova, ANL mai are proiecte în derulare în localitățile Boldești Scăeni, Breaza, Vălenii de Munte și Păulești.