Proiectul ”The Wall” (Zidul), la Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” Ploiești

Daniel Dimache -

Proiectul ”The Wall” (Zidul), la Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” Ploiești

 

Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Municipiul Ploiești a început ecologizarea unei zone din centrul Ploieștiului.
Proiectul „The Wall”, câștigat la competiția Fondului Comunitar Prahova, 2021, a fost un proiect pe care directorul Colegiului, profesor Corina Cristescu, l-a elaborat într-o noapte, pentru un cincinal, așa cum aceasta a declarat.

Echipa a pornit și cu alți oameni inimoși: director adjunct Iuliana Nicolae, profesor de Educație Fizică, Nicolae Potinteu, Însă rândurile partenerilor proiectului cresc continuu.


Vopseaua folosită va absorbi noxele din zona CEVM, str. Rudului, nr. 24.
Mulțumirile celor de la CEVM se îndreaptă spre Fondul Comunitar Prahova, pentru aprobarea și susținerea financiară a proiectului, și spre agentului economic „Jumbo” Ploiești, pentru o generoasă donație.
„Sperăm că munca unui grup de oameni va schimba atmosfera în liceu și în zonă. Vrem un spațiu care să ne mobilizeze elevii să trăiască sănătos. Știu că mai avem câțiva pași ambițioși până la final, dar ambiția ne caracterizează. Vă așteptăm alături de noi”, a declarat directorul  Corina Cristescu. „Unele ziduri nu se dărâmă; se ecologizează!” a concluzionat inițiatorul proiectului, directoarea Colegiului Economic ”Virgil Madgearu” Municipiul Ploiești.