„Pugilista” care era să-l faca KO pe antrenorul Astrei se ocupă și de juniori ai Petrolului. Atenție, băieți, la… croșee!

Dragos Trestioreanu -

„Pugilista” care era să-l faca KO pe antrenorul Astrei se ocupă și de juniori ai Petrolului. Atenție, băieți, la… croșee!

Sâmbătă, 13 iulie 2019, zi cu… ghinion, ce mai!, a „explodat”, pe seară, mass-media din România, după postarea, pe www.sport.ro, a unui clip cu o secvență de… pugilism autentic, în „ringul” ad-hoc din fața liftului de lângă vestiarele arenei Marin Anastasovici, din Giurgiu, aflându-se, pe de o parte, noul antrenor al Astrei, iar pe de alta, impresara lui, soția unui bine cunoscut tehnician care, de la o vreme, pregătește mai mult echipe din zona arabă. Nu se știe din ce motive, numai se bănuiește, dar fără a se băga și mâna în foc, doamna agent a apelat, la un moment dat, la un procedeu clasic din sportul cu mănuși, croșeul de dreapta, lovindu-l brusc pe „oponent”!!! Cel care nici KO nu a fost, dar nici nu a avut replică de vreun fel!!! Vorba unui fost patron al antrenorului dus în Orient: „Bravo ei că a dat așa, iar el nu a ripostat deloc, deși eu aș trântit-o la pământ”! Eh, nici chiar așa! Suntem oameni, ce naiba!

Se zvonește însă că prezența la stadionul din urbea de la malul Dunării a unei june îmbrăcate în alb l-ar fi deranjat pe unul dintre „beligeranți”. Se bănuiește pe cine, de fapt. Finalul „luptei” a fost unul demn de… Caragiale, cu „boxerii”, de fapt numai unul a apelat la un croșeu, celălalt fiind „numărat în picioare”, pupându-se înainte de a se despărți, în vreme ce tânăra brunetă, timidă, parcă abia aștepta să plece de la fața locului, deși se zice că nu mai prididea cu vizitele pe la stadionul din… Călărași, acolo unde pe Dunărea o antrenase se știe cine! Ce mai, era amorezată de a arenele de la Dunăre! Post-factum, au urmat declarațiile, care mai de care mai fantezistă. Dar, așa-i pe la noi!

Toate ca toate, dar „pugilista de ocazie”, altfel o femeie foarte descurcăreață și repede de mare ajutor pentru cei pe care îi reprezintă, se ocupă și de câțiva juniori ai Petrolului, precum Mario Bratu, Robert Enache, Raul Bucur, Antonio Popa – oi fi scăpat pe cineva? – și, cel mai reprezentativ, Ianis Stoica, detașat la Ploiești, la fostul lui club, în fapt, de la FCSB. Cu un astfel de exemplu, deși doamna e pricepută, o repet, nu știu totuși ce/cum vor face „copiii” noștri, pe viitor. Însă, dacă până și un tip ca patronul Astrei, tare precum oțelul, nu îndrăznea să întoarcă nici măcar capul spre dânsa, aflată la stânga lui, în loja oficială a arenei de la Giurgiu, în timpul meciului Astrei cu FC Botoșani, parcă intimidat de vestimentație și de tatuajul de pe umărul drept al celei care i l-a adus pe cel… bătut, ce să mai zicem?

Foto: www.sport.ro și www.fcpetrolul.ro