PĂULEŞTI. Au început lucrările la terenul de minifotbal din satul Găgeni

Redactia -

PĂULEŞTI. Au început lucrările la terenul de minifotbal din satul Găgeni

Un proiect anunţat cu ceva timp în urmă şi dorit de către locuitorii satului Găgeni începe să prindă contur. Este vorba despre construirea, în acest sat, a unei moderne şi cochete baze sportive. Aceasta va consta dintr-un teren de minifotbal, precum şi o clădire anexă, cu vestiare şi grupuri sanitare, totul pentru ca iubitorii mişcării să poată face sport în condiţii din cele mai bune.
Lucrările au demarat deja, a fost nivelat terenul pe care urmează a fi amenajată suprafaţa de joc. De asemenea, a fost turnată fundaţia şi placa spaţiului care va deservi vestiarele şi grupurile sanitare.
După cum ne-a declarat Tudor Sandu, /primarul comunei Păuleşti, lucrările vor fi finalizate în cursul anului viitor. „Vrem să profităm de vremea încă prielnică şi să executăm cât mai mult din lucrări. În primăvara anului viitor, imediat după topirea zăpezii şi îmbunătăţirea vremii vom relua lucrările. Sper că locuitorii satului Găgeni vor fi mulţumiţi de acest proiect şi de condiţiile pe care le vor găsi aici”, ne-a declarat /primarul Tudor Sandu.