Punct de lucru ISU la Filipeştii de Pădure

Redactia -

Punct de lucru ISU la Filipeştii de Pădure

20 de pompieri vor lucra, în ture, la Filipeştii de Pădure în cadrului unui punct de lucru al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova care va fi deschis, în curând, în localitate. Unitatea va beneficia, potrivit informaţiilor furnizate de către Primăria Filipeştii de Pădure, de toate dotările necesare intervenţiilor, inclusiv autospecială de pompieri.

Toate acestea pentru ca, în eventualitatea producerii unui incendiu la gospodăriile şi casele cetăţenilor din zonă, intervenţia să se facă mult mai rapid şi, astfel, să poată fi salvate vieţile oamenilor şi bunurile materiale.
Acest proiect este realizat printr-un parteneriat între Primăria Filipeştii de Pădure şi ISU Prahova.

Administraţia locală a pus la dispoziţie un spaţiu care se pretează pentru desfăşuarea acestei activităţi, în clădirea de la Uzină, iar ISU va veni cu personalul care va deservi punctul de lucru şi cu dotările necesare.
La momentul documentării noastre se executau lucrările de amenajare şi modernizare a clădirii, astfel încât pompierii care vor lucra aici să îşi poată desfăşura activitatea în cele mai bune condiţii.
Imediat ce lucrările se vor finaliza, clădirea va fi predată ISU, instituţie care va continua demersurile în vederea deschiderii punctului de lucru de la Filipeştii de Pădure.