„Briliantul” va străluci, duminică seară, pe arena Ilie Oană! Adrian Mutu a anunțat pe Facebook că va fi prezent la meciul Petrolul – „U” Cluj

Redactia -

„Briliantul” va străluci, duminică seară, pe arena Ilie Oană! Adrian Mutu a anunțat pe Facebook că va fi prezent la meciul Petrolul – „U” Cluj

Dacă a renunțat, din motive obiective – întoarcerea suporterilor Petrolului de la Domnești -, să mai vină pe stadionul din cartierul Ghencea, la derbiul dintre Steaua și viitoarea lui echipă, internaționalul Adrian Mutu (foto dreapta; www.provenquality.com) a anunțat, vineri seară, pe pagina sa de Facebook, că va fi prezent, duminică, 15 decembrie 2013, pe arena Ilie Oană, la ultimul meci de acasă, din anul 2013, al „lupilor”, cel cu Universitatea Cluj. Adi Mutu va putea astfel să trăiască, înainte de a și pătrunde, oficial, pe gazonul stadionului ploieștean, atmosfera de care va avea parte la finele lunii februarie 2014. Din mesaj, se deduce bucuria lui de a a-și cunoaște deja suporterii, unul dintre motivele pentru care a acceptat oferta de a se transfera la Petrolul, înainte de a-și fi terminat contractul cu echipa AJ Ajaccio, din Ligue 1 (foto stânga; Facebook).

Deși, www.gsp.ro a tot scris, în ultimele zile, că Mutu ar fi fost o țintă, acum, pentru Racing Club Buenos Aires, formație din prima ligă a Argentinei, și că soția lui, Consuelo Matos, și-ar dori foarte mult ca el să evolueze, pe viitor, la o grupare din America de Sud, informația cu pricina lasă a se înțelege clar că, de fapt, era vorba despre despre o intenție a unui impresar de a-l propune argentinienilor, dar totul depindea de opțiunea antrenorului lui Racing, care nu fusese încă întrebat. Cum „Briliantul” a ales să strălucească, în noapte, în tribuna oficială de pe „Ilie Oană”, la o lojă mai precis, e limpede că transferul lui în Argentina a fost doar o bombă de Adrian_Mutu_Facebookpresă, dezamorsată din vreme. În plus, pentru prima oară, prietenul și fostul său coleg de cameră de la echipa națională a României, Cosmin Contra, antrenorul Petrolului, a vorbit tranșant, la conferința de presă de vineri, care a prefațat partida cu „U” Cluj, spunând că  „vine Mutu”!

Bucurându-se de simpatie în rândul suporterilor „galben-albaștrilor”, care abia așteaptă să-l vadă echipat în tricoul având aceleași culori, prezența lui la stadion, duminică, ar trebui să fie un motiv de atracție în plus pentru fani de a veni în număr cât mai mare la meci, și pentru a-i arăta lui Adrian Mutu că tot ceea ce a auzit despre atmosfera creată de ei, pe arena Ilie Oană, are deplină acoperire. Să ne bucurăm, deci, încă de mâine, că „Briliantul” va străluci, din primăvară, la Ploiești! Valoarea, ca uleiul, iese întotdeauna la suprafață, pe oriunde s-ar afla. Iar Mutu o are din plin! Este de așteptat – și de dorit, totodată – ca el să fie întâmpinat așa cum se cuvine, de către viitorii lui susținători morali. Bun venit, Adi Mutu, la Ploiești! Organizatorii se așteaptă ca liceeni de la Colegiul Național Mihai Viteazul, care au primit vineri cadou 1.000 de bilete pentru acest joc, marea majoritate la peluza 1, cea a galeriei, să fie prezenți în arenă, pentră că vor avea ce vedea!