„Eu te-am făcut, eu te omor”, varianta Ciorani

Redactia -

„Eu te-am făcut, eu te omor”, varianta Ciorani

În ziua de 25.10.2013, lucrătorii Postului de Poliție Ciorani au fost sesizați prin S.N.U.A.U. ”112” cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu, un bărbat din comuna Ciorani a fost înjunghiat de tatăl său.

Echipa operativă compusă din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Secţiei 6 Poliţie Rurală Ciorani și Postului de Poliţie Ciorani s-a deplasat la fața locului și a constat că în imobilul respectiv locuiesc două familii. În locuință a fost găsit suspectul, care a declarat că pe fondul unei altercații cu fiul său, l-a înjunghiat pe acesta în zona toracelui cu un cuțit, pe care îl avea asupra sa la momentul respectiv. Bărbatul vătămat, în vârstă de 40 de ani, a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, concluzionându-se că viața i-a fost pusă în pericol.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă de omor calificat, iar suspectul a fost prezentat instanței de judecată, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă.