„Lupii” au pierdut, la limită, testul cu Hellas Verona și au debutat doi juniori din propria pepinieră

Redactia -

Donadel_flickr.comPetrolul nu a mai bifat un rezultat pozitiv, chiar dacă pe jumătate, precum cel din testul cu Getafe, din Spania, pierzând la Peschere del Garda, în baza de antrenament a echipei italiene din Serie A, Hellas Verona, cu scorul de 1-0 (1-0), după un gol marcat în minutul 18 de către un „macaronar” de 30 de ani, Donadel (foto; www.flickr.com), beneficiarul unei acțiuni frumoase pe stânga și al unei pase primite în centrul careului, de la brazilianul Martinho. Antrenorul gazdelor, Andrea Mandorlini, a folosit tot efectivul avut la dispoziție, probabil că așa și explicându-se că oaspeții de la Ploiești au dominat partida amicală, dar au suferit din nou la finalizare, Camara și Walter Fernandez punându-l greu la încercare pe portarul de rezervă Nicolas, in finalul întâlnirii. Cel puțin, așa s-a scris pe siteul gazdelor, www.hellasverona.it, din delegația „galben-albaștrilor” fiind sărit din nou ofițerul de presă al clubului ploieștean! Astfel încât, suporterii au trebuit să se mulțumească doar cu formațiile și descrierea fazelor calde de poartă, fără amănunte și despre jocul propriu-zis al petroliștilor, din Italia.

Cosmin Contra a optat pentru un prim „11” format din următorii fotbaliști: Bornescu – Achim, Benga, Enza-Yamissi, Guilherme – Romario, Mustivar (cpt) – Priso, Pablo de Lucas, Walter Fernandez – Camara. În repriza secundă, au mai intrat și alți jucători deplasați la Sporting Center „Il Paradiso”: Pecanha – Geraldo, Alcenat, Boudjemaa, Mihai și Anghel (ultimii doi, juniori din propriul centru de profil, prinzând cinci minute pe gazon, la debutul lor în echipa mare). Au fost înlocuiți Bornescu, Guilherme, Enza-Yamissi, Mustivar, Alcenat (care a evoluat doar 20 de minute) și, respectiv, Priso. Petroliștii se vor întoarce acasă vineri, 15 noiembrie 2013, în jurul orei 15.00.

Mandorlini a debutat cu următoarea echipă: Mihailov – Sala, Marques, Moras, Albertazzi – Donadel, Cirigliano, Martino – Longo, Cacia, Gomez Taleb. În partea a doua au mai intrat apărătorul buturilor Nicolas și jucătorii de câmp Cacciatore, Gonzalez, Rubin, Romulo, Donati, Jorginho, Iturbe, Jankovic și Ragatzu. Meciul-test a fost condus de către un trio italian, din care au făcut parte centralul Renzo Cordioli și asistenții Gianluca Valerio și Vittorio Marcomini. De subliniat că ambele echipe au culorile galben-albastru și că gazdele au remarcat replica Petrolului, apreciind testul drept unul foarte bun pentru Hellas Verona. Ca și în cazul lui Getafe, pe când revanșa, la Ploiești?