„Prim Plan” de zile mari la VPTV, marţi, la 21.00! Silviu Crângaşu şi Gheorghe Andrei – candidaţii la preşedinţia AJF, la aceeaşi masă

Redactia -

Marţi, 18 decembrie 2012, ora 21.00, emisiunea realizată de directorul de programe Daniel Dimache, „Prim Plan”, la „Valea Prahovei TV”, vă propune un duel foarte interesant între preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Silviu Crângaşu (foto stânga) şi candidatul său la alegerile de şef al instituţiei din strada Pielari nr. 5, de vara viitoare, Gheorghe Andrei (foto dreapta). Este prima întâlnire în direct la un post de televiziune a celor doi, după anunţul celui din urmă că va candida la funcţia cu numărul unu din AJF-ul local. Deşi alegerile au fost amânate intempestiv, Andrei şi-a depus dosarul de candidatură, care i-a fost primit, împreună cu acela al candidatului la postul de vicepreşedinte, Cristian Nica, dinG_Andrei echipa sa.

Mâine seară, va fi prezent în emisiune şi juristul AJF-ului, Bogdan Filcea, pentru a lămuri, în limbaj de specialitate, toate problemele legate de noul statut al asociaţiei, care a fost votat vineri, 14 decembrie, în adunarea generală. Cum, în timpul acesteia, au fost discuţii în contradictoriu cu privire în special la articolul 36, alineatul 3, litera d, referitor la alegerea preşedintelui, Crângaşu a apreciat drept oportună şi prezenţa juristului în platou. Dar episodul de marţi seară al „Prim Plan”-ului nu va fi axat exclusiv pe statut, ci se va discuta şi despre proiectele pe care cei doi candidaţi le au pentru viitorul mandat de patru ani, unele care ar trebui să concure la revitalizarea fotbalului local. Se anunţă astfel o emisiune de maxim interes, care nu trebuie ratată de către cei care urmăresc campionatele judeţene şi sunt pasionaţi de aşa-zisul „fotbal mic”. Prilej de a comuta cu toţii mâine, la ora 21.00, pe „VPTV”, pentru că se anunţă un duel de zile mari! Cei care nu prind VPTV la televizor pot urmări în direct emisiunea pe internet. Pentru detalii, se poate intra pe www.scoaladearbitri.blogspot.ro (al treilea post de sus în jos). Vizionare plăcută!