Quintus: Sper să avem un guvern în care să fie reprezentată majoritatea reală a parlamentarilor

Daniel Dimache -

Quintus: Sper să avem un guvern în care să fie reprezentată majoritatea reală a parlamentarilor

După ce a votat la secţia de la Şcoala Rareş Vodă, din Ploieşti, preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat că alegerile de duminică pot schimba destinul României, exprimând-şi speranţa că în viitorul Guvern va fi reprezentată majoritatea „reală” a parlamentarilor.

„Sunt aici (…) pentru că socotesc că ţara, noi toţi, românii, ne găsim într-un moment de mare răspântie. Cred că ziua de astăzi poate să schimbe într-un fel sau în altul destinul acestei ţări în care trăiesc de o sută de ani. (…) Totul depinde de înţelepciunea şi mai ales de prezenţa alegătorilor noştri. Dacă avem noroc şi cu o vreme bună şi îşi dau seama că votul lor contează enorm şi depăşim 50, poate spre 60 de procente, totul este în regulă. Altfel, hotărăşte ţara şi soarta ţării un număr mic care nu reprezintă în întregime poporul nostru”, a spus Quintus, după ce a votat.

Totodată, preşedintele de onoare al PNL şi-a exprimat speranţa că în viitorul guvern va fi reprezentată majoritatea „reală” a parlamentarilor.

„Sper ca de acum încolo să avem un Guvern în care să fie reprezentată majoritatea reală a parlamentarilor, sper ca Parlamentul, aşa cum era pe vremea mea, să îşi facă datoria (…) şi mai sper ca prim-ministrul care se va aşeza acolo şi Guvernul – sigur că va fi politic, nu am nicio îndoială – să înţeleagă mai bine nevoile noastre şi să ne guverneze pe noi şi mai puţin pe nişte alte interese care nu sunt ale românilor”, a adăugat Quintus.