„Vara copiilor”, la final

Redactia -

„Vara copiilor”, la final

Toata vara, miercuri de miercuri copiii s-au distrat la Vara Copiilor in fata Palatului Culturii Ploiesti, intre orele 18-20.

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova, cu sprijinul Radio Prahova si Consiului Judetean Prahova a organizat in perioada 3 iulie – 4 septembrie editia a II-a a evenimentului Vara Copiilor.

Pe 4 septembrie prichindeii si juniorii au concurat la baschet si dans. Invitatii speciali au fost cei de la Asesoft care au participat la o mica demonstratie si la o sesiune de autografe.

Evenimentul s-a adresat prichindeilor intre 3-7 ani si juniorilor intre 8-12 ani si a presupus un concurs principal: desen pe asfalt, biciclete, fotbal, role, alergare, karaoke, dans, baschet s.a. si numeroase alte concursuri si ateliere.

Participantii la aceste jocuri pe langa distractie au castigat multe premii de la sponsorii evenimentului, de la tricouri Bibi Vacanta, biciclete, accesorii pentru biciclete Tomas Motors, inghetata Napoca, cursuri pentru copii, la abonamente HD Kids. Lista completa a premiilor si detalii despre eveniment pot fi gasite pe www.varacopiilor.ro.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Prahova, Primariei Municipiului Ploiesti, Bibi Touring, Fun4 Kids, Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua, Centrul Europa Direct, Business Designer, Napoca, Happy Dental, Pasul Schiorilor Azuga, Cursuri Copii Ploiesti, Tomas, Coral Impex, Bibi Design, Lucky Wedding.

Vara Copiilor a insemnat 8 editii, 10 teme principale de concurs, peste 5 tipuri de concursuri per editie, peste 5000 de participanti, peste 3000 de inghetate Napoca, peste 500 de tricouri Bibi Vacanta, peste 70 de premii, de la pistoale cu apa si tuturi Bibi Design pana la bicilete profi de la Tomas si peste 20 de voluntari.

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT PH) este un parteneriat public-privat infiintat in mai 2008 care are ca scop principal dezvoltarea durabila si promovarea turismului din zona turistica Prahova, atat in tara cat si in strainatate. Alte Proiecte APDT PH : Festivalul de Fotografie SECVENTE 2013, 30 august-1 septembrie, editia I ; Targul prahovean de turism ExpoVacanta 2013, 18-20 aprilie, editia VI; Infotripul si Bursa de Turism Criteriul primei zapezi, 25-30 noiembrie, editia II ; Gala Premiilor turismului prahovean, 26 noiembrie, editia II.