Senator Radu Oprea: ”Ploieștiul este în faliment?”

Daniel Dimache -

Senator Radu Oprea: ”Ploieștiul este în faliment?”

Senatorul PSD Radu Oprea a publicat o declarație pe pagina sa de Facebook având ca titlu o întrebare ”Ploieștiul este în faliment?”. Întreaga declarație, însă, este o pledoarie a faptului că municipiul reședință al județului Prahova ar fi în pragul unui colaps financiar. Publicăm integral textul difuzat de parlamentar prin social media:

Ploieștiul este în faliment?
Primarul PNL al municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, duce orașul spre faliment. Dintr-un document recent reiese că primăria are un deficit de 271 milioane lei pentru funcționare.
Cum vor resimți ploieștenii catastrofala administrație Volosevici?
Apa caldă și încălzirea pentru iarnă sunt în pericol extrem de mare. Fostul operator Veolia cere în tribunal restanțele pe care Volosevici nu le-a plătit în valoare de 118 milioane de lei. La această sumă se vor adăuga și penalitățile și cheltuielile de judecată. Noul operator, desemnat pe repede înainte, nu a primit nicio plată pentru serviciile prestate în perioada mai-iunie, iar acum amenință că renunță la contract pentru că a fost dus cu vorba în stilul lui Volo. Iarna care vine riscă să prindă Ploieștiul fără operator al sistemului de termie și fără gaze contractate. Lui Andrei Volosevici nu îi pasă pentru că nu face nimic în afara conferințelor de presă unde mai are să dea vina pe extratereștrii pentru incompetența lui.
Despre centrul de radioterapie, anveloparea blocurilor și alte proiecte ratate în postarea viitoare…