Prahova vs Dâmboviţa, confruntarea săptămânii la „Raport de ţară” de la Digi24

Redactia -

Prahova vs Dâmboviţa, confruntarea săptămânii la „Raport de ţară” de la Digi24

Prahova vs Dâmboviţa. Aceasta este confruntarea săptămânii în cadrul proiectului „Raport de ţară” lansat de către televiziunea Digi24.

Județul Prahova este cunoscut pentru industria de prelucrare a petrolului, care se și extrage în zonele deluroase ale județului, dar e, în egală măsură, apreciat ca regiune turistică. Valea Prahovei, dar și zona viticolă Dealul Mare, cu podgoriile de la Tohani și Valea Călugarească,atrag anual sute de mii de turiști, iar regionalizarea va aduce, practic, o creștere a potențialului turistic pentru aceste zone, spun reporterii Digi24. Județul este pe locul doi ca dezvoltare industrială, după Capitală. Aici a apărut conceptul de parc industrial. Și asta datorită condiţiilor oferite: drumuri bune, rețele de gaze, apă, canalizare, electricitate, transport feroviar, mai relatează sursa citată.

Despre proiect: Timp de 6 luni, într-un demers jurnalistic fără precedent, Digi24 dă un RAPORT DE ȚARĂ, un proiect în care, împreună cu reprezentanți ai autorităților, specialiști și publicul larg, vom face clasamentul județelor țării după criterii profesioniste. In fiecare zi, de luni până vineri, la orele 09.00, 13.00, 19.00 și 20.00, în cadrul Jurnalelor de știri, vor fi prezentate materiale filmate de reporteri in cele doua județe aflate în vizor.