Razie a Poliţiei în zona de vest a municipiului Ploiești

Redactia -

Razie a Poliţiei în zona de vest a municipiului Ploiești

Ieri, 7 august a.c., în intervalul orar 18.00-20.00, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești, împreuna cu polițiștii de investigații criminale din cadrul celor 4 Secții ale Poliției municipiului Ploiești, dar și polițiști rutieri, au desfășurat o acțiune în zona Sălii Sporturilor Olimpia Ploiești.

Acțiunea a avut drept obiective descurajarea elementelor infracționale, combaterea fenomenelor cu impact stradal și luarea măsurilor ce se impun față de persoanele care săvârșesc fapte antisociale.

Astfel, au fost legitimate 70 de persoane și au fost avertizate 30 de persoane cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială.

Au fost controlate 30 de autovehicule, fiind efectuate 20 de testări cu aparatele etilotest, și au fost efectuate 15 controale corporale și ale bagajelor.

De asemenea, au fost controlate 7 unități comerciale.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, 12 la regimul rutier și 3 conform Legii nr.61/1991, privind respectarea normelor de conviețuire socială, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.

 

Foto: arhiva