Razie a Poliţiei Locale în parcurile din Ploieşti. Amenzile date depăşesc 36.000 lei

Redactia -

Razie a Poliţiei Locale în parcurile din Ploieşti. Amenzile date depăşesc 36.000 lei

Polițiștii locali din cadrul Birourilor de Ordine Publică au desfășurat, în perioada 01.06 – 18.06.2023, acțiuni ce au avut ca scop atât respectarea normelor  de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cât și a legislației privind curățenia în parcurile și locurile de joacă din municipiul Ploiești.

În urma activităților organizate, polițiștii locali au aplicat 165 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.490 lei și au atenționat verbal 208 persoane cu privire la obligația pe care o au de a se comporta civilizat.

Persoanele astfel sancționate au fost depistate în timp ce tulburau liniștea publică, fumau în spații interzise, aruncau cojile de semințe pe domeniul public, dețineau acte de identitate expirate, aruncau ambalaje în locuri neamenajate sau se scăldau în parcuri publice.

În perioada sezonului cald, Poliţia Locală Ploieşti intensifică acțiunile de patrulare în perimetrul zonelor de agrement, pentru prevenirea săvârșirii de fapte antisociale.

Prin acțiunile întreprinse, Poliția Locală Ploiești își dorește să creeze un climat de siguranță, ordine și confort pentru ploieșteni.

Suntem permanent la dispoziția cetățenilor prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail : [email protected] .