Razie în oborul din Ploieşti

Daniel Dimache - Știri

Razie în oborul din Ploieşti

Sâmbătă, 24 august a.c., între orele 09.00-11.00, la nivelul Poliției Municipiului Ploiești a fost organizată o razie în zona OBOR Ploiești pentru identificarea și sancționarea persoanelor care efectuează acte de comerț ilicit.
S-a acţionat cu efective mărite, respectiv lucrători de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, sprijiniţi de lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi lucrători din cadrul Serviciului de Ordine Publică din cadrul inspectoratului, precum şi lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești.
Astfel, au fost legitimate 103 persoane, verificate 28 de autovehicule, 33 de societăţi comerciale şi 11 producători agricoli controlaţi, precum şi o societate de pază, informează IPJ Prahova.
Poliţiştii au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de peste 35.000 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 3162 lei (produse alimentare şi nealimentare), precum şi suma de 346 lei.

Foto cu caracter ilustrativ