Razie în sudul Ploieştiului. Ce-au căutat poliţiştii

Redactia -

Razie în sudul Ploieştiului. Ce-au căutat poliţiştii

Astăzi, 16 octombrie a.c., între orele 06.00 – 10.00, polițiștii Secției nr. 4 Ploiești au organizat o razie în zona de sud a municipiului, ocazie cu care au fost efectuate cinci percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de natură judiciară, două filtre rutiere și verificări în vederea depistării persoanelor care s-au racordat ilegal la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

În urma activităților desfășurate au fost găsite mai multe bunuri despre care se bănuiește că ar fi proveni din furturi din locuințe și care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, la sediul poliției au fost aduse cu mandat 10 persoane bănuite de implicare în comiterea unor fapte ilicite, un bărbat fiind reținut pentru infracțiuni de furt.

Pe parcursul desfășurării raziei, polițiștii au legitimat 280 de persoane și au verificat 20 de autovehicule, pentru abaterile constatate fiind aplicate 25 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 3.200 de lei.

Alături de cei 70 de polițiști din cadrul Secției nr. 4 Ploiești și din Inspectoratul de Poliție Județean Prahova au participat la activități și 15 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova.