Razie în zona Valea Călugărească – Berceni. Ce au găsit poliţiştii

Redactia -

La data de 12 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției nr. 10 Valea Călugărească au desfășurat o razie, pe raza de competență, ocazie cu care au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 4.200 de lei și au fost ridicate în vederea confiscării 900 de țigarete confecționate artizanal. Totodată, opt persoane au fost conduse la sediul subunității de poliție, patru dintre acestea fiind bănuite de săvârșirea unor infracțiuni care fac obiectul unor dosare penale aflate în lucru la nivelul Secției.

De asemenea, au fost efectuate și două percheziții domiciliare la locuințele a doi bărbați din comuna Berceni, bănuiți că ar avea legătură cu un furt comis în noaptea de 26 spre 27 ianuarie a.c., din Căminul Cultural din localitatea Corlătești.

Cu ocazia activităților procedurale desfășurate, în imobilele respective au fost găsite mai multe bunuri care ar fi fost sustrase la data de mai sus, în cauză fiind dispusă continuarea cercetărilor față de cei doi bărbați pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Prejudiciul produs în cauză a fost recuperat în întregime, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.