Razie în zonele Complexul Mare şi Malu Roşu. Ce-au găsit poliţiştii

Redactia -

Razie în zonele Complexul Mare şi Malu Roşu. Ce-au găsit poliţiştii

La data de 02.02.2015, în intervalul 10.00 – 12.00, polițiști din cadrul Secţiei 2 Ploiești au desfășurat o acţiune în zona Complexului Mare Nord şi cartierului Malu Roşu, având drept scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei Totodată, ca urmare a activităților desfășurate au fost obținute următoarele rezultate:

 1. A fost depistată o tânără, în vârstă de 26 ani, domiciliată în comuna Bărcăneşti, bănuită că ar fi săvârșit o infracțiune de furt din locuinţă, pentru care se efectuează cercetări de către polițiști din cadrul Secției. Faţă de aceasta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 40 de zile.

 2. A fost depistat un bărbat, în vârstă de 23 ani, bănuit că, în cursul lunii decembrie 2014, ar fi sustras un telefon mobil de la o tânără pe când aceasta se afla într-un club din Ploiești. În urma activităților investigative desfășurate de către polițiști, bunul a fost recuperat de la o casă de amanet din municipiu. În cauză se efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt.