Recital Filantropic Emanuela Profirescu Geamănu și invitații săi

Redactia -

Recital Filantropic Emanuela Profirescu Geamănu și invitații săi

Dragostea pentru muzică și artă în general aduce împreună artiști rafinați hotărâți să transforme scena Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești într-un spațiu intim și familiar, promițându-vă un spectacol de calitate.

În luna în care sărbătorim iubirea, Emanuela Profirescu Geamănu și invitații săi din muzică, teatru și film, alături de Fundația Comunitară Prahova, invită toți iubitorii de artă să ia parte la un spectacol- recital unic pentru Ploiești, în care iubirea se manifestă prin unele din cele mai inspiraționale reflexii ale sale, împărtășite de către artiștii pentru care sensibilizarea față de prioritățile comunității reprezintă o constantă.

Pianista Doina Staicu, regizorul Mihai Gheorghe, actorul Silviu Geamănu, interpretul de muzică latino-americană Wladimir Pesantez și alţi invitaţi surpriză vor fi prezenți la Ploiești la invitația pianistei Emanuela Profirescu Geamănu.

Emanuela Profirescu Geamănu este laureată a numeroase concursuri naționale și internaționale de pian. În anul 2009, a fost distinsa de către Primăria Municipiului Ploiești cu ”Diploma Jubiliară” pentru promovarea creației muzicale a Compozitorului Paul Constantinescu prin realizarea filmului documentar dedicat marelui compozitor, precum și pentru interpretarea Concertului acestuia pentru pian și orchestră, alături de Filarmonica ”Paul Constantinescu”.

Biletele costă 50 lei și sunt puse în vânzare în noua librărie Diverta din Piața Victoriei, nr. 4 (lângă Poșta Mare Ploiești) și Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești.

Evenimentul este realizat în scop filantropic, fondurile obținute prin vânzarea biletelor vor fi direcționate către fondul burselor de merit „Adoptă o valoare” inițiat de Fundația Comunitara Prahova pentru susţinerea şi promovarea elevilor talentaţi ai judeţului Prahova, încurajând elevii performanţi într-un anumit domeniu: artistic, ştiinţific, sportiv, etc., în drumul pe care l-au ales. Fundaţia Comunitară Prahova apreciază talentul, pasiunea, munca şi determinarea iar tinerii performanţi ai judeţului Prahova sunt o valoare importantă şi merită să fie promovaţi ca exemple demne de urmat.