Gazeta de Prahova

Record de vanzari: 150.000 telefoane in 3 minute

Tech

Vlad Preda

Desi multi avem indoieli cand vine vorba de produsele chinezesti, nu toate sunt la fel.

Xiaomi Inc. este o companie producătoare de electronice, în special telefoane mobile, din China. Din anul 2014, Xiaomi a devenit al treilea mare producător de smartphone-uri la nivel mondial, iar produsele dezvoltate de acestea intra in categoria premium si concureaza cu succes cu telefoanele Apple sau Samsung de top.

Saptamana trecuta  Xiaomi a lansat în India o nouă serie de smartphone-uri denumită “Y”. Prescurtarea vine de la “You” si aceasta serie este dedicată pasionaţilor de selfie-uri.

Primele device-uri parte a acestei categorii sunt Xiaomi Redmi Y1 Lite şi Xiaomi Redmi Y1. Acestea nu sunt decat variantele globale ale modelelor de top Xiaomi Redmi Note 5A şi Xiaomi Redmi Note 5A Prime.

Conform unui oficial al filialei Xiaomi din India, primul lot de 150.000 telefoane a fost epuizat în aproximativ 3 minute. O performanţă de invidiat pentru alţi producători, care confirmă trendul ascendent pe care l-a avut compania si parcursul lui 2017.

 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline