Red Hot Chili Peppers, Roxette şi Julio Iglesias vin în România. Află concertele acestui an

Redactia -

Red Hot Chili Peppers, Roxette şi Julio Iglesias vin în România. Află concertele acestui an

Toto Cutugno: 29 Februarie 2012 – Sala Palatului, Bucuresti Pe 29 februarie 2012, Toto Cutugno vine la Bucuresti pentru un concert live de peste 2 ore, insotit de big band-ul sau de 8 instrumentisti si va interpreta toate marile sale succese alaturi de noile sale compozitii.

ENRICO MACIAS: 09 Martie 2012 – Sala Palatului, Bucuresti Enrico Macias revine anul acesta in Romania pentru a celebra implinirea a 50 de ani de cariera printr-un concert extraordinar ce va avea loc pe scena Salii Palatului in 9 martie de la ora 20.00! Cum marele artist a mai vizitat tara noastra, unde a fost primit cu caldura si adoratie de mii de fani, anul acesta a hotarat sa includa si Romania in cadrul turneului sau de celebrare.

 

Lara Fabian: 18 Martie 2012 – Sala Palatului, Bucuresti Cum primul concert anuntat pentru 17 martie 2012 al Larei Fabian este sold out, iar cererile pentru bilete nu au incetat sa curga, indragita artista a acceptat sa sustina inca o reprezentatie la Bucuresti in 18 martie de la ora 20.00 la Sala Palatului. Daca initial prima vizita a Larei Fabian in Romania era programata sa fie pe o perioada cat mai scurta de timp, cu doua luni inainte de eveniment, la insistentele fanilor, artista a acceptat sa isi prelungeasca vizita si sa le rasplateasca asteptarea acestora cu doua concerte extraordinare.

Chick Corea si Gary Burton: 20 Martie 2012 – Sala Palatului, Bucuresti Concertul lui Chick Corea de pe 20 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, este o sarbatoare pentru toti impatimitii jazz-ului si pentru toti iubitorii de muzica in general. Un maestru al jazz-ului, castigator al multor premii Grammy, compozitor prolific, un virtuos de necontestat al keyboard-ului, Chick Corea a obtinut statutul de legenda vie dupa patru decenii de creativitate neasemuita si un randament artistic care sunt pur si simplu ametitoare.

Demis Roussos: 01 Aprilie 2012 – Sala Olimpia, Timisoara Anul acesta aprilie este luna Demis Roussos in Romania. Primul concert din turneul national va avea loc la Sala Olimpia din Timisoara in 1 aprilie. Pentru prima oara in cariera sa de peste 44 de ani Demis a acceptat provocarea de a bate Romania in lung si in lat in cadrul unui turneu national. Si cum legaturile sale cu fanii bucuresteni sunt vechi, in aprilie, Demis vrea sa ii cucereasca si pe deschizatori de drumuri timisoreni.

Jose Carreras: 25 Mai 2012 – Sala Palatului, Bucuresti Jose Carreras revine pe scena Salii Palatului in 25 mai!Jose Carreras revine in Romania pentru un concert extraordinar in 25 mai de la orele 20.00 la Sala Palatului din Bucuresti.

Slayer: 04 Iunie 2012 – Arenele Romane, Bucuresti Slayer, legendara trupa de thrash metal, va concerta vara aceasta in Romania, pe 4 iunie la Arenele Romane din Bucuresti! Alaturi deMetallica, Megadeth si Anthrax, Slayer face parte din asa zis-ul \\\”Big Four\\\” – concept nascut dupa lansarea DVD-ului cu acelasi nume ce prezinta concertele live sustinute de cele patru trupe pe 22 iunie 2010 la Sofia, Bulgaria, in cadrul festivalului Sonisphere.

Motley Crue – OST FEST 2012: 15 Iunie 2012 – Zone Arena, Bucuresti Dimmu Borgir, primul nume confirmat in cadrul festivalului OST FEST din iunie 2012! Cea mai asteptata formatie pentru fanii de black metal din Romania va canta la Zone Arena vineri, pe 15 iunie 2012.

EUROPE – OST Fest 2012: 16 Iunie 2012 – Zone Arena, Bucuresti Iata, 33 de ani mai tarziu, in 16 iunie 2012, membrii EUROPE vor urca pe scena festivalului Ost Fest de la Romexpo si vor electriza atmosfera cu muzica lor.

MOTORHEAD – OST Fest 2012: 17 Iunie 2012 – Zone Arena, Bucuresti Motorhead este o legenda in viata ce se mentine in topuri de mai bine de treizeci si sase de ani. De la constituirea trupei in 1975 de catre Lemmy Kilmister, celebra trupa britanica a reusit sa vanda peste 50 de milioane de copii ale albumelor, la nivel mondial. Concertul Motorhead din Romania face parte din turneul de promovare al ultimului lor album: \\\\\\\”The World Is Yours\\\\\\\”.

Julio Iglesias: 30 Iunie 2012 – Zone Arena, Bucuresti In urma cu cateva luni, vestea retragerii marelui artist intrista fanii romani. Dar iata, dupa indelungi discutii si negocieri, Julio Iglesias a acceptat sa includa si Bucurestiul in turneul sau denumit \\\”2012 World Tour\\\\\\\”, turneu ce poate fi ultimul pentru Julio Iglesias. Astfel, fanii din Romania dar si din tarile vecine au ocazia sa il asculte live pe 30 iunie la Zone Arena de la ora 20.00, in cadrul unui spectacol grandios.

Roxette: 19 Iulie 2012 – Cluj Arena, Cluj-Napoca Biletele pentru concertul Roxette de pe Cluj Arena sunt disponibile incepand de astazi, 23 februarie, pe site-ul www.myticket.ro. Evenimentul, prezentat de Ursus si organizat de Emagic, va avea loc pe 19 iulie, in Cluj Napoca, pretul biletelor fiind cuprins intre 65 de lei si 250 de lei, in functie de distanta fata de scena. Cei care se grabesc sa comande in prima saptamana, vor putea beneficia insa de un pret promotional, cu 30% discount, pentru biletele de Gazon!

Red Hot Chili Peppers: 31 August 2012 – National Arena, Bucuresti Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului 2012, confirmat in sfarsit: Red Hot Chili Peppers live pentru prima data in Romania, pe 31 august! Organizat de Emagic, concertul va fi inclus in turneul de promovare a celui mai recent album Red Hot Chili Peppers, I`m With You, si se va desfasura pe National Arena.