Reduceri la Ploiesti Shopping City, timp de 3 zile

Redactia -

Reduceri la Ploiesti Shopping City, timp de 3 zile
Ploiesti Shopping City sarbatoreste startul reducerilor de vara in stil mare: trei zile cu oferte suplimentare oferite de magazinele partenere, disponibile special pentru clientii centrului comercial. Astfel, in weekendul 7-9 iulie, toti cei care vor ajunge in centrului comercial vor fi intampinati de atmosfera de petrecere cu ocazia SUMMER SALE WEEKEND: vor putea sa beneficieze de discounturi speciale la peste 55 de branduri si se vor bucura de multe surprize, precum concursuri, sport, petrecere pe terasa si cocktailuri delicioase.
 
Cele trei zile dedicate shoppingului sunt prilejul unei petreceri in toata regula, asa ca in intervalul orar 12:00-20:00, clientii sunt asteptati cu numeroase surprize.
 
Nico Fitness face inviorarea pentru sesiunea de shopping 
O sesiune de shopping intensa are nevoie de o pregatire pe masura, asa ca, sambata, incepand cu ora 10:00, Nico Fitness va sustine inviorarea de dimineata pe terasa Ploiesti Shopping City. 
 
Rasfat cu cocktail bar free
Toti clientii Ploiesti Shopping City sunt asteptati sa uite de temperaturile ridicate si sa se rasfete cu un cocktail delicios. Pe terasa centrului comercial, acestia se pot destinde la barul special amplasat si vor primi un cocktail gratuit.