Reţea de gaze în Cartierul Mitică Apostol

Redactia -

Reţea de gaze în Cartierul Mitică Apostol

Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a semnat contractul cu Distrigaz pentru obiectivul de investitii « Extindere retea distributie gaze naturale in cartierul Mitica Apostol » luni, 19 august 2013.

Conform studiului de prefezabilitate intocmit de SC Distrigaz Sud Retele SRL reteaua ce se va realiza va avea o lungime de aproximativ 7560m, valoarea investitiei fiind estimata la 710.778 lei.

Lucrarile de realizare a retelei de gaze naturale au fost demarate de municipalitate in anul 2001. In octombrie 2009 fost incheiat un proces verbal prin care s-au predat catre SC Distrigaz Sud SA Bucuresti lucrarile executate in lungime totala de 10.760 ml. Valoarea totala a investitiei efectuate de Municipiul Ploiesti pentru realizarea retelei de gaze naturale in cartierul Mitica Apostol este de 1.268.680,50 lei.

Conform HCL nr. 41/2013, lucrarile de extindere a retelei de gaze executate de municipalitate in Cartierul Mitica Apostol vor intra in proprietatea SC GDF SUEZ Energy Romania S.A.

Justa despagubire la care Municipiul Ploiesti este indreptatit s-a stabilit la nivelul sumei ce trebuia sa fie platita de municipalitate pentru restul de lucrari de extindere a retelelor de gaze in intregul cartier.