Reîncepe programul „Marea debarasare”

Redactia -

Reîncepe programul „Marea debarasare”

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, anunţă desfăşurarea Campaniei „Marea Debarasare”, în perioada 17 – 22 iunie 2013, când, împreună cu operatorul de salubritate se va realiza colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) de la cetăţeni, în vederea gestionării acestora în mod ecologic şi raţional în cursul procedurilor de tratare, reciclare, respectiv neutralizare.

 

Ploieştenii care posedă echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncţionale, degradate pot scăpa de acestea printr-un simplu apel la numerele de telefon:

– 0244-541071 int. 110 – Biroul Protecţia Mediului;

– 0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

 

Cetăţenii participanţi la campanie sunt automat înscrişi în cadrul tombolei “Scoate deşeurile din casa ta!”, ce se va desfăşura marţi 02 iulie 2013, la parterul complexului Winmarkt Grand Center.

Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2500 RON, acestea fiind oferite de Asociaţia ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe www.rasp.ro.

 

Programul campaniei:

Cetăţenii pot anunţa de luni până joi, în intervalul orar 08.00 – 16.30 şi vineri, între orele 8.00-14.00, intenţia de participare la numerele de telefon de mai sus, enumerând echipamentele de care doresc debarasarea şi datele de contact.

Personalul Biroului Protecţia Mediului din cadrul RASP Ploieşti emite Adeverinţa de predare – primire a deşeurilor, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare a acestor deşeuri de la cetăţeni.

Ploieştenii care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt aşteptaţi la Centrul Municipal de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din strada Ciprian Porumbescu.