Reţinut după ce a încercat să-şi ucidă concubina cu un topor

Redactia -

Reţinut după ce a încercat să-şi ucidă concubina cu un topor

În ziua de 30.07.2013, o femeie în vârstă de 46 de ani din Șoimari a sesizat Dispeceratul I.J.P. Prahova prin S.N.U.A.U. ”112” cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni, fiind lovită cu un topor de către concubin.

Ca urmare a sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă formată din procuror și poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Secţiei de Poliţie Rurală Bălţeşti.

În urma primelor cercetări efectuate a rezultat faptul că în jurul orei 11.30, femeia se afla la lucru într-o livadă, moment în care în zonă și-a făcut apariția concubinul acesteia. Pe fondul consumului de alcool, bărbat a adresat femeii cuvinte jignitoare şi ameninţări cu moartea, din cauza unor divergenţe referitoare la o sumă de bani.

În aceste condiții, bărbatul a lovit femeia cu un topor în zona capului. Încercând să se ferească, aceasta a barat lovitura cu antebraţul mâinii stângi, suferind leziuni ce au impus transportarea ei la spital, fără a rămâne internată.

După analizarea probatoriului, față de suspect a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.