Replica lui Mircea Cosma pentru Vlad Oprea, pe tema finanţării Spitalului Sinaia

Redactia -

Replica lui Mircea Cosma pentru Vlad Oprea, pe tema finanţării Spitalului Sinaia

După ce primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, a acuzat conducerea Consiliului Judeţean Prahova că refuză finanţarea lucrărilor la spitalul din localitate, Mircea Cosma, preşedintele CJ, îi răspunde edilului printr-un comunicat de presă.

Iată textul comunicatului:

„Consiliul Judetean Prahova a aprobat in anul 2013 un parteneriat pentru Consiliul Local Sinaia, in vederea reabilitarii, in comun, a Spitalului zonal de Urgenta Sinaia.

Ulterior incheierii parteneriatului, primarul orasului Sinaia a cerut schimbarea destinatiei sumei de 1 milion lei pentru finalizarea lucrarilor sediului primariei Sinaia.

In acest an, primarul orasului Sinaia urma sa asigure din bugetul propriu suma transferata de la Consiliul Judetean Prahova in anul trecut, conform discutiilor avute.

In acest an, primarul orasului Sinaia nu s-a prezentat la sediul Consiliul Judetean Prahova niciodata pentru a informa despre aceasta lucrare.

Noi nu intelegem sa facem o tema de campanie din ceea ce doresc sa sustina cei doi lideri PNL, respectiv Vlad Oprea si Rosca Mircea. Il invitam si pe aceasta cale pe domnul Vlad Oprea, ca personal sa se prezinte in plenul Consiliul Judetean Prahova din 26.09.2014, ora 12.00 pentru a sustine dorintele Consiliului Local Sinaia si pentru a cere votul consilierilor judeteni pentru un eventual nou parteneriat, prezentand ceea ce doreste sa faca la acel spital si graficele de executie.”          

                                

                                    

           PRESEDINTE al CONSILIULUI JUDETEAN PRAHOVA

                                            

                                                 Mircea COSMA