Replica PSD pe tema restructurării CJ Prahova: ”PNL Prahova își dă arama pe față – concedieri colective în plină pandemie și externalizări dubioase (la firme de partid)”

Daniel Dimache -

Replica PSD pe tema restructurării CJ Prahova: ”PNL Prahova își dă arama pe față – concedieri colective în plină pandemie și externalizări dubioase (la firme de partid)”

Comunicat de presă:

”Așa cum anticipam de la bun început și am anunțat chiar și în timpul campaniei electorale, PNL se pregătește de tăieri de salarii și de restructurări. Aveți și prima dovadă clară, la nici o lună de la preluarea mandatului de către Iulian Dumitrescu, șeful PNL Prahova și președintele Consiliului Județean Prahova.

Dezastrul economic de la nivelul țării începe să se vadă și în județul nostru, prin măsurile pregătite de șeful PNL Prahova, de concediere colectivă în rândul funcționarilor aparatului propriu și desființare a două direcții subordonate Consiliului Județean!

Să nu vă gândiți, însă, că aceste disponibilizări înseamnă că aceste direcții vor dispărea! Nu, ele vor fi înlocuite, prin externalizarea serviciilor, cu firmele de casă ale apropiaților Partidului Național Liberal, care au nevoie de bani din contracte grase pentru paza obiectivelor și din activitățile de întreținere a drumurilor județene.

Amatorismul cu care se acționează și de care se dă dovadă atunci când se spune că se va renunța chiar și la pompierii angajați (că doar ce o fi dacă nu are cine să acționeze imediat în caz de incendiu, într-o clădire cu opt etaje?) ridică multe semne de întrebare asupra modului în care se vor lua deciziile în următorii patru ani la Consiliul Județean Prahova.

Consilierii județeni PSD nu vor fi de acord cu o astfel de măsură, fără o analiză temeinică în prealabil asupra impactului social și financiar.

Sperăm ca alături de noi să se opună unei astfel de decizii luate într-o grabă foarte dubioasă și consilierii PRO România, dar și alții, care înțeleg că măsurile drastice de restructurare de personal nu se pot face decât pe criterii de eficiență și performanță.

Cum așchia nu sare departe de trunchi, iar PNL este continuatorul PDL, partidul tăierilor de venituri și al creșterilor de taxe, sunt sigur că astfel de restructurări vor continua atât la nivel local, cât și național

Biroul de presa PSD PRAHOVA

5 noiembrie 2020”