Reprezentanţii firmelor care au construit stadionul „Ilie Oană” au venit azi la Ploieşti, ca să dreagă acoperișul

Redactia -

Primaria Municipiului Ploiesti informeaza ca reprezentantii firmelor  Alpine Bau GmbH, dl. Vlad Spirescu, si Taiyo Europe GmbH, dl Kurt Koch,  precum si inginerul proiectant Massimo Maffeis au venit astazi in Ploiesti pentru a stabili masurile ce trebuie luate pentru remediarea imediata a copertinei de la stadionul “Ilie Oana”

Domnul Kurt Koch a declarat ca o echipa de specialisti lucreaza pentru depistarea si rezolvarea problemei aparute la copertina. Va fi curatata zapada de pe intreg acoperisul stadionului, vor fi verificate toate imbinarile  pentru a vedea unde si de ce  s-a produs ruptura.

Domnul Kurt Koch  a precizat  ca firma Taiyo Europe GmbH isi asuma intreaga responsabilitate pentru situatia creata  si va depune toate eforturile pentru remedierea acesteia in cel mai scurt timp.

De asemenea, lucrarea se afla in garantie pe o perioada de 10 ani, iar firma germana va suporta toate costurile pentru reparatii.

In cursul zilei de maine specialistii germani vor pune la dispozitia municipalitatii graficul de executie si au dat asigurari ca lucrarile de reparatii nu vor afecta debutul campionatului.