Restaurantele din AFI Palace Ploieşti – deschise în weekend până la 4 dimineaţa

Redactia -

Restaurantele din AFI Palace Ploieşti – deschise în weekend până la 4 dimineaţa

Programul restaurantelor din AFI Palace Ploiești se va prelungi vinerea și sâmbăta până la 4 dimineața. Astfel, ploieștenii se vor putea bucura de experiențe culinare delicioase chiar și în toiul nopții, în atmosfera caldă din AFI Palace Ploiești.

„Odată cu începerea sezonului rece, AFI Palace Ploiești devine opțiunea perfectă de petrecere a timpului liber cu prietenii și familia, într-un ambient plăcut și primitor, atât în timpul zilei, cât și noaptea. Am fost plăcut impresionați de cât de bine au primit ploieștenii conceptul Zappa Club & Lounge, și de aceea am dorit să le mulțumim prin oferirea unor opțiuni în zona de food court de care să se bucure după serile de concerte și spectacole din Zappa”, a declarat Israel Vizel, Mall Manager AFI Palace Malls Division.

Pentru experiențe culinare cât mai variate, AFI Palace Ploiești strânge laolaltă în zona de food court restaurante cu specific diferit. Recent inaugurat este Burger Box, care oferă vizitatorilor centrului comercial o gamă amplă de burgeri, preparați după bunul plac și imaginația clienților, cu cele mai calitative ingrediente. Burger Box din AFI Palace Ploiești este prima locație deschisă în județul Prahova și a doua din România.

 Restaurantele care și-au anunțat prelungirea programului până la orele 4 dimineața în zilele de vineri și sâmbătă sunt KFC, McDonald’s, Burger Box, Pizza Bonita, Al Wady, Salad Box, Mado și Chopstix.

 Pe lângă experiențele culinare, în perioada următoare, AFI Palace Ploiești îi așteaptă pe ploieșteni cu zeci de surprize și oferte, special concepute pentru perioada sărbătorilor. Atmosfera festivă deja s-a instalat în centrul comercial, dovadă fiind numărul record de vizitatori înregistrat weekendul trecut, când aproximativ 1 din 4 ploieșteni au trecut pragul centrului comercial pentru a descoperi cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi.