Restricţii de circulaţie la Sinaia

Redactia -

Restricţii de circulaţie la Sinaia

 Primăria oraşului Sinaia vă aduce la cunostinţă că în perioada 05 -15 mai 2014 vor continua lucrările de reabilitare a infrastructurii aferente proiectului finanţat din fonduri europene “REABILITAREA INFRASTRUCTURII PUBLICE URBANE ORAŞ SINAIA “VIÁ SINAIA DESIGN-VERDE-DESCHIS” pe un alt tronson rutier.

 Măsuri de restricţionare / interzicere circulaţie rutieră:

Pe B-dul Carol I (din dreptul sensului giratoriu de la Hotel International până la intersecția cu strada strada Aosta circulaţia rutieră va fi blocată, începând cu data de 05 mai 2014 ora 09:00 până la finalizarea lucrărilor pe acest tronson (aproximativ 2 săptămâni).

Pe direcţia București – Centru – Brașov, circulaţia autovehiculelor se va realiza pe Bd. Republicii – Str. Mihail Kogălniceanu – Str. Aosta – B-dul Carol I – B-dul Ferdinand.

Pentru tranzitarea oraşului Sinaia se recomandă varianta oraşului, respectiv DN1.

Circulaţia pietonală pe Bulevardul Carol I se va realiza în continuare pe partea stângă în sensul de mers spre centru – Brașov.

Proiectul are o valoare de aproximativ 20 mil EURO şi se va implementa intr-o perioadă de 26 de luni, reabilitând infrastructura urbană din zona centrală a oraşului: B-dul Republicii, B-dul Carol I şi B-dul Ferdinand precum şi străzile laterale care debușează în aceste bulevarde.