Gazeta de Prahova

Reţea de gaze în zona Vărbilău – Slănic. Stadiul proiectului

Administrație

Redactia

Ion Ioniţă, primarul comunei Vărbilău, în calitate de ordonator principal de credite al proiectului „Înfiinţare reţea distribuţie gaze naturale în comunele Aluniş, Bertea, Cocorăştii Mislii, Cosminele, Dumbrăveşti, Ştefeşti, Vărbilău, Vîlcăneşti şi Slănic” vine cu o importantă precizare cu privire la stadiul acestui program.
Potrivit edilului, în prezent se lucrează la întocmirea Studiului de Fezabilitate pentru investiţia amintită mai sus, etapă necesară şi obligatorie înaintea organizării unei licitaţii de execuţie şi realizarea efectivă a lucrărilor. Studiul de Fezabilitate va avea în vedere realizarea unei reţele de distribuţie în lungim de peste 100 de kilometri, cu alimentare dintr-o conductă de transport proiectată a fi executată de S.C.Transgaz Mediaş între Nedelea şi Vărbilău.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline