Revenire la Petrolul a lui Leonard Ursea. Dacă va continua până la final de sezon, Marinescu & Co. vor deveni mai puternici. Primul examen, la Mioveni

Dragos Trestioreanu -

Revenire la Petrolul a lui Leonard Ursea. Dacă va continua până la final de sezon, Marinescu & Co. vor deveni mai puternici. Primul examen, la Mioveni

Joi, 18 aprilie 2019, potrivit unor surse apropiate de FC Petrolul Ploiești, a revenit la clubul găzarilor motivatorul cu rezultate excelente din returul campionatului Ligii A Prahova și din ediția 2017-2018 a Ligii a III-a. Este vorba despre bucureșteanul Leonard Ursea, un specialist mult îndrăgit, pentru metodele specifice ale sale, de către echipierii Petrolului, până și… nevestele și iubitele acestora admirându-l pentru modul cum îi motiva pe soții și iubiții lor, după cum se exteriorizau, în scris, pe o binecunoscută rețea de socializare. Acolo unde veți găsi, de altfel, sute de likeuri de la foști și actuali „discipoli” ai lui!

Plecat de la Petrolul vara trecută, se zice că în urma unor disfuncționalități ale canalelor de comunicare din interiorul clubului, ca și din cauza, pare-se, a unor diferențe de concepție cu privire la modul de a se gândi viitorul imediat al echipei, Ursea a acceptat să revină acum, într-o perioadă de… probă, la clubul găzarilor. Asta pentru a vedea cum va putea contribui la crearea unei stări de spirit deosebite în sânul lotului, unul mult schimbat fața de finalul campionatului trecut, atât ca nume de jucători, cât și ca psihic al acestora.

Potrivit acelorași surse bine informate, motivatorul atât de admirat și de iubit de către fotbaliști actuali sau foști ai Petrolului a venit alături de echipă și în zilele următoare, promițând că va merge și la Mioveni, pentru meciul de marți, 23 aprilie, ora 19.30, cu echipa lui Daniel Oprița și Dean Beța, doi ex-„lupi” foarte apreciați de suporterii ploieștenilor.

Cert este că decizia de a-l rechema pe Leonard Ursea la Ploiești, care – spun sursele noastre – i-ar fi aparținut CEO Veolia România, Mădălin-Jorj Mihailovici, se dovedește una absolut inspirată și luată exact la momentul oportun, date fiind efectele pozitive clare ale prezenței dânsului din campionatele trecute. Însă, nu-i mai puțin adevărat că și fotbaliștii care nu au mai lucrat cu Leo Ursea, „Leul” cum îi zic, cu drag, băieții, trebuie să-și dorească să îl asculte și să-i urmeze sfaturile benefice pentru un jucător care are nevoie, acum mare de tot de motivare! Gânduri bune, la revenire, domnule Ursea!

Foto: arhivă personală Facebook