Rezultatele acţiunilor poliţiştilor în Ploieşti şi Boldeşti-Scăeni

Redactia -

Rezultatele acţiunilor poliţiştilor în Ploieşti şi Boldeşti-Scăeni

Pe tot parcursul zilei de ieri, 6 noiembrie a.c., polițiștii prahoveni au desfășurat 3 acțiuni, pe drumurile naționale din județ, în municipiul Ploiești și în orașul Boldești-Scăeni, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, în cadrul activităților au fost legitimate peste 260 de persoane, au fost controlate 185 autovehicule și au fost efectuate 100 de testări cu aparatul etilotest și drugtest.

În total, au fost aplicate 137 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 51.600 de lei.

De asemenea, în urma controalelor efectuate în trafic de către polițiștii rutieri, au fost reținute 6 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Ploiești au aplicat 10 de sancțiuni contravenționale conform Legii nr.61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoarea de aproximativ 3.500 de lei.

Polițiștii prahoveni vor acționa, în continuare, pentru siguranța cetățenilor și menținerea unui climat de ordine și liniște publică, pe raza întregului județ.